Kvällsmusik, The Sounds – Seven days a week

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rYdI6T8f_5k&feature=bf_next&list=PLAE0521FF202BE3A6&index=8]

Klipp 6 i min The Sounds-vecka och en video där de ser ut att ha riktigt kul. Dessutom är Maja väldigt söt 🙂

Jag gillar lugna lördagar, och det är precis vad det här har varit. Jag märkte att det är en hel del fester i området men, njae, jag trivs nog bättre hemma i lugn och ro. Det är inte tillräckligt varmt ute än för att ha grillkväll. Eller?

Annars har väl inte så mycket hänt, bara ett besök och ordförande kom förbi och berättade en rolig grej. Han hade träffat en boende som tyckte att det var kul att det händer saker i huset och så mycket på en gång, samtidigt som gamle ordförande satt på bänken och hörde detta. Hon sa ett tillknäppt ”Jo…” och sa inget mer hehe. Elakt kanske att bli glad åt en sådan sak men det är ju sant – det händer saker i huset och alla tycks vara glada, det är ju hur bra som helst 🙂

Nåja, bara en notis. Jag ska fortsätta spela på datorn tills det är dags att rasta voff en gång till och sedan sova. Varmt och gott i sänghalmen, det gillas! Men det är sant, det hade varit varmare om man varit två…minst 😛

Naughty night mina lamer och märrar, vi ses i morgon 🙂

52180cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Seven days a week