Kvällsmusik, The Sounds – Queen of Apology

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kNxDhpD7tg0&feature=bf_next&list=PLAE0521FF202BE3A6&index=5]

Tredje klippet i denna The Sounds-vecka med en låt som verkligen sätter sig i skallen. Härligt!

Nej, nu får det räcka, jag är sjukt trött nu så det dröjer inte länge tills jag faller till sängs. Den där elaka (?) kommentaren jag fick under inlägget ”Det är så man mår illa” orkar jag inte ta itu med idag men visst är det märkligt att man måste förklara självklara saker för vissa. Jaja, har man börjat blogga så får man också tåla lite småsura kommentarer…

Dagen har annars varit ganska okej. Inget speciellt har hänt. Jobbet gick bra, det blev lite kassajobb, en hel del datoriserandejox och tja, det var väl allt. Trevligast var ändå fikan med brorsan eftersom det inte händer så ofta, så jag tycker det var en bra dag.

Men nu, dags för en varm dusch, lite äta och sedan sängen. Tack för idag, sov så gott alla så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

51770cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Queen of Apology