En väldigt viktig sak: Skolan

Tack Aftonbladet – för att ni tar upp en så viktig fråga, vad som egentligen hände med världens bästa skola.

På aftonbladet.se kan man själv hjälpa till med att granska och rapportera vad som händer på Sveriges alla skolor och jag måste säga att de har en riktigt häftig blogg om ämnet också. Kolla in på http://skolgranskning.aftonbladet.se/ och se vad det handlar om.

Egentligen är det väl på tiden som skolan ska granskas för man har ju hört de oroväckande rapporterna under ganska många år nu. Okvalificerade lärare, för stora klasser, lärare som blivit misshandlade m.m. och jag hoppas att vi kan vända den nedåtgående trenden tack vare aftonbladet. Kanske som en påminnelse åt politikerna att i skolan formar vi faktiskt Sveriges framtid.

Goda nyheter! 🙂

51720cookie-checkEn väldigt viktig sak: Skolan