Kvällsmusik, The Sounds – Hit me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aQN7gdiyyak&feature=bf_next&list=PLAE0521FF202BE3A6&index=4]

Andra klippet i min The Sounds-vecka. Ett jäkla drag och spelglädje i denna video som man blir glad av.

Tisdagen är nästan över, och jaaaaa – jag är faktiskt redigt trött ikväll också – vilket ju är hur bra som helst haha. Jag har dragit ner till en fjärdedels tablett eftersom jag har varit jättetrött och slirig hela dagen men i morgon kanske det känns bättre. Hur som helst, hur bra som helst att jag har kunnat sova ordentligt igen 🙂

Jobbet rullade väl på ganska mycket som vanligt men som jag nämnde igår är det väldigt mycket prat numera, något som är väldigt tufft. En människa älskar att höra sin egen röst, en annan bara klagar hela tiden. Orka! Då går jag hellre därifrån.

Efter jobbet blev det fika, som ni såg, och det är skönt att ibland bara få diskutera olika saker. Bland annat pratade vi om manligt/kvinnligt och våra roller. Mitt sällskap tyckte att hemmet till stor del var kvinnans revir, och jag ställde mig mer tveksam till att hårdra det på det viset och menade att det beror väl på människans fria vilja, hur den vill göra. Sedan kom jag själv till en intressant insikt….

Se på djurriket, honor och hanar. De ser nästan likadana ut, inte sant? Men om man ser på män och kvinnor så skiljer vi oss åt en hel del, inte sant? Men det är klart, om vi skulle strunta i saker som smink, slipsar, klippa håret osv så kanske vi skulle se ganska lika ut ändå, inte sant? Jag ska filura lite mer på detta för det var intressant…

Men nu ska jag äta lite innan det är dags att sova. Jycken har varit ute och allt annat är avklarat. Till och med granntanten är nöjd då jag hjälpte henne med sin telefon, något som jag såklart kommer ta betalt för lite längre fram. Elakt? Nej, inte alls. Inte när man offrar så mycket tid och ork hhela året runt och sedan bara får höra hur illa allting är. Nåja, mer om det en annan gång hehe.

Nu – god natt – sov gott – zzz – så ses vi i morgon igen! Hej så länge 🙂

51670cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Hit me