Kvällsmusik, The Sounds – Living in America

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AjY4Wj_-Zec&feature=autoplay&list=PLAE0521FF202BE3A6&index=2&playnext=6]

Första klippet i min The Sounds-veckam ett band jag helt nyligen upptäckte och fastnade för.

Jahapp, så var snart måndagen slut…

Dagen har varit bra men tröttsam. Av någon konstig anledning var det ett oerhört pladdrande på jobbet idag. Okej, vissa människor pratar mer än andra men idag var det total overkill. Redan vid lunch kände jag mig helt slutkörd och fruktansvärt hes men dagen var ju inte slut än. Intervjun om Fas 3 var kvar och den skulle ta minst en timme. Den gick för övrigt bra och jag tyckte jag fick fram det jag ville säga. Men sedan skulle jag hem och vila rösten. Såklart att det sket sig, för där blev man sittandes på ljugarbänken i 1½ timme haha.

Men nu har det varit lugnt i några timmar och jag börjar bli lite trött, tror jag. Propavanet funkade sidåbra men jag kanske spände mig för mycket så bättre lycka denna natt. Det får bli en viss inkörning kan jag tro.

Hur som helst, nu blir det lite tv med mums i soffan, sedan ska jag försöka sova. Tack för idag, vi ses i morgon 🙂

51570cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Living in America