Snart dags att knoppa

Efter en lång och lugn söndag börjar det nu snurra i huvudet på mig lite extra. Det är ju första gången jag testar Propavan så det här ska bli intressant. Dock tog jag bara en halv, försiktig som jag är, men det känns lite luddigt så det är väl dags att börja sikta mot sängen.

Dagen har annars varit, förutom lugn, ganska okej. GG var här på lite kaffe och en hel del prat. Dessutom tog hon ut Voff på en lång promenad, det tackar ju jag för såklart. Stackars jycken har dålig kondis fick jag höra hehe.

Nu blir det lite jordgubbar med grädde, sedan blir det att sova. I morgon börjar ännu en vecka och i morgon ska jag intervjuas av en elev från Göteborgs Universitet angående Fas 3. Rapport kommer i morgon! Dessutom tänker jag köra en temavecka på kvällsmusiken med start i morgon. Vad det blir får ni se i morgon.

Men nu, natti natti alla så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge 🙂

51500cookie-checkSnart dags att knoppa