Kvällsmusik, Escobar- Find someone new

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7V3__8a5EyM]

En av mina absoluta favoritlåtar…

Håhå jaja, så var denna dag snart till ända. Men det har varit ganska okej, ja till och med vädret har varit bra!

Jobbet gick väl ganska bra, inget spännande där direkt. Bara det att jag har funderat på att strunta i kafferasterna i framtiden. Den tanken har funnits hos mig länge men man kanske skulle göra slag i saken? Missförstå mig rätt, jag gillar verkligen att prata med människor för jag tror att det berikar mig, men ibland blir det för mycket tjat om samma gamla skit. ”Försäkringskassan är skit, Arbetsförmedlingen är skit, Stackars mig, hej och hå”. Nej, det känns om att jag behöver en paus från det gamla vanliga gnället och rikta in mig på mer djupgående och seriösa diskussioner. Alla välkomna!!

Sedan var jag ju på psyk, nej jag menar den nya vårdcentralen hehe. Jag fick ett väldigt got intryck av detta nya ställe och receptionisten var ganska söt. Läkaren däremot var inte lika söt men han verkade veta vad han gjorde. Vi pratade en hel del och han avfärdade Naproxen direkt, sa att det var skit, verkningslöst mot mina axlar och gav mig en injektion av Cortison, så ny värker det lite i min arm men det är bättre än innan. Väldigt trevlig man som lyssnade vad jag hade att säga så jag är nöjd. Han ordinerade även Propavan mot mina sömnproblem och de börjar jag med på söndag tänkte jag. Hela kalaset gick på massor av pengar, tjohoo, men jag hoppas det hjälper.

På tal om pengar ja, shit vad jag har gödslat pengar idag. Över 1000 spänn på olika grejer – busskort, lunch, medicin, gotta inför helgen – och sådant känns inget vidare men jaja, allt var ju nödvändigt och jag har nog förträngt det tills i morgon haha.

Men nu blir det lite mer datorspelande innan det är dags för sista promenixen med min t-rex terrier och sedan hoppa till sängs. Jag tackar så mycket för idag, hoppas ni kan sova gott så ses vi i morgon igen. Tjo hej, leverpastej 🙂

51360cookie-checkKvällsmusik, Escobar- Find someone new