Kvällsmusik…nehepp, bidde inget!

Tyvärr. Jag vet inte om det är wordpress eller youtube som krånglar ikväll men det går helt enkelt inte att lägga upp någon musikvideo. Ni får  sjunga er egen kvällsmusik denna gång.

Idag har varit en ”sådandär” dag som jag inte är helt nöjd med. Visserligen gick jobbet bra men det var ju tänkt att jag skulle på föredrag ikväll, om motivation, men det gick såklart inte. Jag fick något knäppt sendrag i båda fötterna och när det blir sådär riktigt illa är det knappt att benen bär. Okej, det var ju iofs inte mitt fel, men jag blir ändå jäkligt besviken på mig själv. Någon gång för sisådär 15 år sedan hade jag kunnat sköta mig själv och min diabetes bättre och hade kunnat gå på den där föreläsningen idag – det är så jag tänker.

På tal om det ja, jag läste att Peter Apelgren nu också har fått diabetesm stackaren. Hoppas han snart mår bättre.

Annars har väl kvällen varit okej. Brorsan var förbi och vi åt kebabtallrik samtidigt som vi småsnackade lite och såg på knäppgökarna i Big Brother. Stackars ”Gurkan” fick ingen kebabrulle och han blev fruktansvärt arg, vilket var ganska kul att se. Det verkade nästan som att kebab var en del av hans religion…

Nåja, nu hade jag tänkt att hoppa i bingen ganska snart. Först blir det en varm dusch efter promenaden ute i blåsvädret. Vi får ses i morgon istället så kanske det blir mer skriva av. I morgon händer även en intressant grej, nämligen att jag ska till vårdcentralen för mina sömnbesvärs skull och ska även få kollat min arm som blir allt värre. Vi får se vad de säger – spännande!

Naughty night allez!

51240cookie-checkKvällsmusik…nehepp, bidde inget!