Kvällsmusik, Aguilera – You are beautiful

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5TzafeYodXk]

En så grymt bra låt med ett budskap. Det gillar jag.

Mjahapp, så var det dags för sista inlägget då.

Dagen har varit ganska schysst idag. Jobbet gick bra och jag fick hyfsat mycket gjort ändå plus att överste-general-bossen tyckte att jag behövde en arbets-laptop. Det var bara att tacka och ta emot liksom hehe.

Sedan var jag så jäkla trött när jag kom hem att jag drog några timmerstockar på soffan, tills det var dags att göra lite styrelsejobb och veckohandla. Där var jag så jäkla snäll att jag råkade betala en annan kunds riven kokos! Okej, bara 9 spänn, men ändå. Tro sjutton att den gamla damen gjorde det med flit haha.

Men nu blir det lite datorspel innan det är dags att sussa. Tack för idag, slut för idag och tack för alla sköna kommentarer – ni vet att de är guld värda!

Skepp o´hoj, vi ses i morgon 🙂

51190cookie-checkKvällsmusik, Aguilera – You are beautiful