Vaccinerad? Sov så gott.

Flera länder har nu börjat larma om vaccinet Pandemrix för unga som tydligen orsakat narkolepsi, sömnsjuka, hos flera av dem.

Expressen Metro

Så jag antar att yngre personer, som ofta sägs/anklagas för att sova alldeles för mycket, nu äntligen har en bra anledning till att bara sova och spela X-box.

Men jag tycker nog att det är lite orättvist – för varför ska inte vuxna människor få samma möjlighet? Såklart är det uträknat av de företag som förväntas tjäna pengar på att folket vaccinerar sig. Ungdomarna är ju inte ännu skattebetalare så de kan lika gärna sova i några år tills det är dags och när de väl vaknar, ja då är x-boxen hopplöst omodern så då blir det att köpa den nya typen av spelmaskin. Om inte så för att trösta sig för de förlorade åren och -behöver jag säga det? Ja, precis! Självklart är medicinföretagen och spelmaskinstillverkarna i korrupt samarbete.

Vissa av er säger säkert nu att det går ju inte för de kommer att missa hela sin skolgång, men det har jag tänkt på redan. Saken är den att det gör inget att vi får en bunt obildade ungar ut i samhället för den kompetens som behövs för att få ett samhälle att fungera har regeringen redan fixat – genom migration – det är såklart därför vi slussar in flyktingar i tusental varje år. Deras barn går i skolan, lär sig saker och hela situationen går igen i generationsvågor, samtidigt som en annan kull får sova. Smart som f-n!

Vi får väl se om jag yrar i nattmössan. Dock har jag inte vaccinerat mig, därav är jag en fara för etablissemanget och makthavarna. Vi får se om SÄPO knackar på dörren snart 😉

Foto: Scanpix
51010cookie-checkVaccinerad? Sov så gott.