Kvällsmusik, Sara Varga – Spring för livet

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AKXR0mR9raE]

En bra dag är till ända. Eller iaf nästan.

Vi hade en väldigt intressant träff idag på jobbet där mycket åsikter kom fram. Bland annat fick jag en nytändning på att debattera vissa saker, och mer än så säger jag inte men det kommer att bli ett inlägg av detta, det lovar jag hehe.

Sedan har jag engagerat mig mer i Fas 3, alltså sista delen (slutförvaring) i arbetslösheten som regeringen har bestämt, alltså 65% av föregårnde lön och bla bla bla men mer om det vid senare tillfälle. Jag kan bara säga att det är ganska spännande för nu börjar det puttra i grytan och folk gör gemensamma insatser för att påverka. Bland annat blir det protestmarscher i påsk, vilket ju såklart är spännande. Men mer om detta vid senare tillfälle.

För övrigt kan jag berätta att jag hade en ytterst intressant färd hemåt idag. Busschauffören var butter, riktigt sur, och skällde ut en taxichaufför som stod i vägen. Han tutade så jag höll på att hoppa ur brallorna, sedan ringde han och klagade hos Taxi Borås, muttrade och svor. Härlig människa. En sådan bör verkligen ha ett serviceinriktat jobb, eller hur? haha.

Men nu ska jag ta hand om min irriterande hund. Hon sitter och flåsar och blänger på mig. Matskålen är full och vattnet är påfyllt så vette sjutton vad hon vill men jaja. Sista rundan är fixad så snart är det sängsdags. Riktigt snart.

Tack för idag, slut för idag och vi skrivs mer i morgon. Hej så länge 🙂

51100cookie-checkKvällsmusik, Sara Varga – Spring för livet