Kvällsmusik, The Sounds – Something to die for

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TKws7vXzukM]

Här är en riktigt skön låt som jag verkligen har fastnat för. Tyvärr hittade jag ingen bra video men det här går nog också bra.

Klockan är över 22 och dags för sista inlägget för idag och idag har det faktiskt hänt lite mer än vanligt.

Först var det såklart jobbet som gällde och det mesta var väl som vanligt, men med ett undantag. Något hade blivit fel i schemat för vilka grupper som ska ha fika på måndagar, så helt plötsligt dök det upp 30-35 pensionärer som var sugna på kaffe med kaka eller bulle. Som den superman jag självklart är (hehe) ryckte jag in och avlastade stackars A som stod ensam i cafét just då och det gick alldeles lysande. Jag tog betalt, fixade fram kaffet och langade bullar och passade på att småsnacka lite med pensionärerna och det hela var väldigt trevligt. Allt slutade väl och jag fick stort tack och det lyfte ju min dag! 🙂

Sedan var det dags att träffa min bror och lilla mamma. Vi åt lunch ihop och gjorde några ärenden samtidigt som vi pratade om lite allt möjligt och jag fick några saker fixade som jag har funderat på länge.

Sedan blev det en snabb tupplur innan GG kom och hälsade på. Även grannen gjorde samma sak så det var en hel del pratande idag så nu är jag lite hes haha.

Resten av kvällen gick åt till att försöka fixa iorning jobbets blogg så att den går att presentera för styrelsen i morgon klockan 16. Det gick faktiskt bättre än jag hade trott och det mesta sitter där det ska nu, dock blir det säkert lite justeringar i morgon när jag ska visa farbror bossen.

Men överlag – en bra dag! Och nu ska jag strax sova faktiskt för jag är ganska trött. Först lite mums på jordgubbar och sedan skutt i bingen. Med dessa ord tackar jag för idag, lyfter på nattmössan och önskar eder alla en frödjefull jul…eller natt. Skrivs mer i morgon! 🙂

50980cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Something to die for