Stackars Charlie Sheen.

Här är en kille som inte har det så lätt numera. Efter succén med 2½ men så tänkte han att det skulle vara en bra idé med en humorshow. Dock blev det inte riktigt som han hade tänkt sig.

Den senaste månaden eller så, har jag följt Charlie, eller Carlos som han egentligen heter, på Facebook och via hans Twitter och jag måste säga att han är ett sant fenomen. Han pratar ideligen om Sanningen, han kallar sig själv för trollkarl och har en väldigt aggressiv framtoning, speciellt när han pratar om sina förra arbetsgivare – som han för övrigt kallar troll. Vissa kallar honom galen medan andra vill ha honom som president men själv är jag lite osäker. Det verkar mer som att han fått nog av lismande, ljugande människor och han nu kör sitt eget race, samtidigt som han såklart skiter fullständigt i vad andra människor kan tycka och tänka. Vilket jag beundrar honom för – det är inte många som vågar det. Sedan kan man undra vad det var för jäkla publik där egentligen…

Men så har han alltså startat sin humorshow där många föreställningar sägs vara slutsålda men recensionerna var helt åt skogen. Efter 15 minuter in i showen hade folk börjat bua och många ur publiken hade rest sig upp och gått ut ur lokalen och därav har jag satt min rubrik. I ett klipp, som man kan se på aftonbladet, går Charlie mot sin buss efter framträdandet i Detroit och folket som står utanför, buar åt honom och det är där jag tycker riktigt synd om honom. Han pratar obegripligheter som går över folks huvuden och varvar talet med filmklipp som inte – hör och häpna – kan kopplas till 2½ men – och det är väl det som är själva poängen?

Nu under några timmar ska jag försöka hitta så mycket som möjligt från hans katastrofshow i Detroit och jag hoppas det går bättre för honom framöver. Eller som han själv sa, att nu i början är det bara ett experiment. Vi får väl hoppas att det ”doesn´t blow up in his face”.

Metro Expressen Aftonbladet SvD

50850cookie-checkStackars Charlie Sheen.