Kvällsmusik, Alice Cooper – Feed my Frankenstein

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NO2cHJmDkBg]

Söndag och sista videon från Alice-veckan. Men ärligt talat, en vecka var alldeles för futtigt för den mannen… 😉

Dagarna rullar på i rasande fart, inte sant? Och bara några få timmar kvar av helgen, ja jisses.

Men helgen har varit helt okej, lugn och fin. Fick träffa resten av familjen idag, vi handlade lite och pratade en hel del. Fick lite styrelsejobb gjort men däremot inget bloggbyggande. Det får jag spara tills i morgon. Var på Media Markt också och fick rådet att skaffa ett nytt SIM-kort och det kanske hjälper, så just nu kör jag med min gamla, skräpiga, stenåldersmobil. Annars har väl inte så mycket mer hänt faktiskt, Konstigt. Vad sjutton gör jag egentligen? Tydligen inte ett skit haha.

Nåja, jag säger väl god natt då så får vi skrivas mer i morgon. Hare gottans 🙂

50890cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – Feed my Frankenstein