Kvällsmusik, Alice Cooper – School´s out

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a4Hwr20BKFA]

Seriöst, jag hade varit mer rädd för mupparna….

Jahapp så började klockan ticka iväg alldeles tjohejsan ändå och dagen försvann lika snabbt som den kom. Hur som helst, den var helt okej.

Inte mycket blev gjort idag men det känns okej ändå. Jag satt i några timmar och jobbade på en ny blogg och ska väl fortsätta i morgon igen. Det var inte lika lätt som jag mindes det. Sedan pratade jag lite med brorsan och han skulle iväg idag på någon lack-och-läder-fest haha.

Sedan har jag funderat lite på det där med egoism. Alltså, det finns ju olika nivåer på det och om man trots allt är den enda som bestämmer över ens egna liv och man är värd bara det bästa, kan man bara ta det då? Eller göra som man själv tycker? Jag funderar vidare angående det…

I morgon ska jag till Media Markt och byta ut min mobiltelefon för den är väldigt konstig och just nu kan tydligen ingen ringa mig – vilket är skönt – men den ska iaf bytas. Så nu drar jag, ni får nanna så gottans så skrivs vi mer i morgon, right?

Naughty night 🙂

50800cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – School´s out