Push-up bikini för barn och amma-dockor.

Ja men vaddå då, det är väl en jättebra idé tycker jag. I ett jämlikt samhälle ska väl alla få ha det trevligt och mysigt, så även pedofiler och annat hjärnlöst folk…(obs: ironi)

I artikeln om push-up bikini för barn kan man läsa att en proteststorm attackerade företagets sida på Facebook och jag hade blivit förvånad om de inte hade gjort det. I artikeln står det att arga föräldrar påpekar hur förnedrande det är bla bla bla, men jag förstår inte ordvalet. Vaddå förnedrande? Att mammorna har mindre byst än sin dotter kanske? Hmm, jaja…hur som helst låter det sjukt. Vad får vi se härnäst? Bebisar med skäggstubb?

Sedan en artikel jag läste igår om den nya dockan som inte bara gråter och jollrar, den kan göra sugljud och rapa också. – detta via en speciell topp som “mamman” tar på sig. Protesterna lät inte vänta på sig och det tycks att hur man “försöker tvinga vuxenvärlden på våra barn, decennier innan de är redo”. Det spanska företaget som gör den här dockan med den tillhörande toppen kan inte alls förstå kritiken och själv är jag faktiskt tveksam.

Debatten om offentlig ammning blossar ju upp med jämna mellanrum och det förstår jag inte alls, det finns ju inget mer naturligt än att amma sina barn, men det är klart, nu handlar det om barn. Barn, som i all rättvisas namn, inte har så många år sedan de själva ammades.

Njae, jag är lite kluven till det där må jag erkänna – vad tycker ni?

50640cookie-checkPush-up bikini för barn och amma-dockor.