Kvällsmusik, Alice Cooper – Sick things

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Fxy9-Em2z68]

Del 5 i min Alice-vecka, därav måste det vara fredag idag! 😛

Jahapp, så var det fredagskväll till slut. Så vad händer?

Här är det lugnt och fint, som vanligt får man väl säga. Har pratat lite med brorsan i telefon och vi kanske ska äta lunch i morgon på ett nytt ställe här i området. Vi tänkte testa “Kebab rule” kanske lite “Barn is” och “Coktail”. Seriöst? Kunde de inte anlitat mig istället så hade menyn blivit lite mindre felstavad. Ok, jag ska inte gnälla för jag råkade stava fel när jag kommenterade inne hos Stattinskan. Istället för “låter” råkade jag skriva “kåter” och hennes inlägg handlade faktiskt om felstavning. Ironiskt? Nähä!? haha.

Men annars har dagen varit till belåtenhet. Märkligt nog minns jag inte så mycket från jobbet men jag åt iaf lunch på mitt favoritställe idag, lasagne med aeoli, så jag vart mätt o belåten. Sedan åkte jag hem och hittade min gamla idélista på blogginlägg! Nu gäller det bara att få tummen ur och skriva om alla geniala saker jag kom på en gång för hundra år sedan…

Men nu blir det lite tv, sedan sova. Tack för alla goa kommentarer, det var tunt med dem ett tag (vet ej varför) men jag har faktiskt saknat dem. Blink, blink till vissa 😉

Ni får sova (festa) så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej o hå 🙂

50670cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – Sick things