Kvällsmusik, Alice Cooper – No more Mr. Nice Guy

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XZnhuOEUFXA]

En klassiker, no doubt. Torsdag idag och därmed bidrag nummer 4 denna vecka fylld av Alice Cooper.

Mjahapp, så vad ska man säga om den här dagen då?

Lilla mamma var förbi så vi passade på att åka några ärenden ihop och snacka lite. Alltid trevligt. Sedan var det jobba kvällen som gällde och jag fick ett långt och bra snack med bossen. Vi pratade om allt möjligt – min hälsa, mitt jobb såklart, och massa annat – och vi kom fram till att föreningen behövde en egen blogg. Inte så svårt att gissa vem som blir ansvarig för den va? haha.

Annars har väl inte så mycket annat hänt faktiskt. Eller så har jag glömt bort det. Nu blir det iaf att äta något innan det är dags att sussa, för det planerar jag att göra minsann.

Tack för idag, slut för idag och sov så gottans 🙂

50570cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – No more Mr. Nice Guy