Bravo Tv 4!

Elisabet Höglund vurpade i skidspåret för en tid sedan, krossade en höftled och fick en ny höftledskula i metall och en ny ledskål. Det gör säkert ont, det betvivlar jag inte alls, och stackaren har månader av medicin och rehabilitering framför sig.

Men tanken var att Elisabet skulle vara med på inspelningen av Tv 4s nya frågesportprogram Herr och Fru, som har premiär senare i vår men av förklarliga skäl ville hon skjuta lite på inspelningsdagen. Detta på grund av att hon mår illa, har smärtor och kräks men nix pix sa Tv 4, det går inte, ett datum gäller oavsett skador eller ej, så Elisabet fick vackert ta sig till inspelningen ändå och lyftes upp med rullstol på scenen av maken och en studioman.

Det är ju precis det vi vill se, att kändisarna inte ska särbehandlas utan följa samma regler som vi andra dödliga. Jag vet många som drar sig själva till jobbet varje dag oavsett hur illa de mår, hur mycket de kräks eller hur ont de har och de gör det år efter år bara för att de är satte längst ner på samhällsskalan – Fas 3.

Tv 4, en del av det nya hårda Sverige, men kanske fel sätt att vara folkliga på?

50550cookie-checkBravo Tv 4!