Talangjakt för att bli nästa stora porrstjärna.

Det här var en udda artikel må jag säga…

Ett tusental kom till uttagningen på sexmässan Sexpo och talangjakten kommer avgöras i Durban och Johannesburg i Sydafrika i höst. En man och en kvinna kommer att få spela huvudrollerna i Hustlers kommande sexfilm och dessutom vinner de 450 brittiska pund (ungefär 4500 svenska kronor). 100 finalister ska ha sex på scen och ska bedömmas av både jury och publik.

Men jag undrar som Malin Wollin, skribent på Aftonbladet, vilka egenskaper som ska premieras. Vad är liksom kraven för att få någon av rollerna? Jag förfäras av blotta tanken.

Samtidigt undrar jag om man inte kan förena nytta med nöje(?) och göra något av detta, anpassat till svenska förhållanden. På senare tid har ju debatten om Fas 3-anställningar stegrats och speciellt om hur sned denna politik är och hur lätt arbetslösa utnyttjas. Min tanke är då att vi kan ha statligt subventionerade porrfilmer eller utbildningsfilmer a la blommor och bin. Okej, jag vet, det skulle ju handla om statliga bidrag och ett nyttjande av skattebetalarnas pengar – precis som det är idag – men man hade åtminstone haft lite kul på jobbet och man skulle slippa bekosta både glidmedel och gummit själv.

Eller hur, arbetsmarknadsminister Sven Otto Clittorin?

50440cookie-checkTalangjakt för att bli nästa stora porrstjärna.