Morgon med asgarv

Det blev ingen sömn inatt. Lite kramper, sendrag och smärtor i armen satte stopp på det. Men det är faktiskt helt okej, jag känner mig ganska stabil ändå. Dessutom fick jag en hel del gjort här vid skrivbordet så jag har minsann varit nyttig också hehe.

Rubriken då, vad menas med den?

Jo, ni kanske har sett comhems reklam med Judit och Judit när de sitter och sjunger ihop med den där papegojan till höger? Snabbt, stabilt och jätte-jättebra går texten ungefär. Jo, grejen är att man kan göra sin egen sådan melodi, en så kallad audiotune, på deras hemsida, och det var precis vad jag testade i morse. Det var inte så jäkla enkelt att hänga med i texten och resultatet var väl inte lysande men jisses, sicken bild det blev haha.

Om jag någonsin får idén att operera om mig till kvinna, påminn mig i så fall att såhär kommer jag troligtvis se ut när jag börjar närma mig deras ålder hahaha.

God morgon på er! 🙂

50100cookie-checkMorgon med asgarv