Kvällsmusik, Alice Cooper – Vengeance is mine

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aCtu7A9WGKs]

En härlig video i sann Alice-anda som jag faktiskt hittade inne hos Cooper Trooper. Nummer ett i min Alice-vecka.

Mjahapp, så börjar dagen dra sig mot sitt slut ändå. Vem kunde ha anat det klockan 6 i morse?

Dagen har varit ganska så schysst. Saker blev gjorda på jobbet som de skulle, jag kände mig behövd ännu en dag och i morgon vet jag åtminstone två saker som måste göras. Härligt! Dessutom fick vi påhälsning av en f.d. anställd som kanske kommer tillbaka, goa M.A. och det var ju en väldigt välkommen överraskning 🙂

När jag väl kom hem väntade soffan på mig. Jag riktigt hörde hur den ropade på mig och efter 1 timmes tupplur var jag någorlunda piggare. Åtminstone pigg nog att ta hand om lite styrelsearbete och nu är det klart så jag kan strax sova med gott samvete.

Men först ska jycken ut på sista promenixen, sedan lär det bli något att mumsa på innan jag slutligen gör ett sjumilakliv ner i snarkofagen. Det lär ju sitta hur bra som helst för trött, det är jag.

Med andra ord: Tack för idag, hoppas vi skrivs mer i morgon. Naughty night alla 🙂

50330cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – Vengeance is mine