Finns det övernaturliga människor?

Uri Geller, mannen som är känd för att kunna böja skedar med tankekraft är bland rubrikerna igen, på grund av hans nya tv-show Fenomen.

Aftonbladets läsare tror inte att det finns övernaturliga människor. Av 22355 stycken människor svarade nästan 80% att de inte gjorde det, och jag är en av dem. Ni får ursäkta, men jag har väldigt svårt att tro på vissa typer som dessutom tjänar pengar på andras olycka. Då tänker jag först och främst på de som har mist en anhörig och det finns människor som säger att de kan förmedla en kontakt mellan dem. Eller de där spökprogrammen där de går med släckt ljus och tycker att det hörs, syns, doftar eller känns något speciellt, som då såklart är en osalig ande, spöke eller whatever. Sorry, men jag köper det inte.

En annan typ av övernaturliga människor är ju faktiskt de som kallar sig predikanter. De står i någon slags direktkontakt med Gud själv, eller för den delen, vilken annan gud som helst. Dock har jag bara erfarenhet av den kristna sorten, vilket i sin tur sabbade hela min barndom. För visst säger det sig självt att små barn är mer lättpåverkade än vuxna för de har ännu inga referensramar att jämföra med, förutom föräldrarnas.

Nu kom jag bort från ämnet lite men…

[polldaddy poll=4795585]

50050cookie-checkFinns det övernaturliga människor?