Wednesday, dizzy wednesday.

Det blir aldrig som man har tänkt sig. Därav mitt sura humör idag.

Eftersom jag ska iväg i kväll på en modevisning på jobbet och var hemma igår, hade jag tänkt att jobba förmiddag idag – men jag glömde att ställa klockan! I vanliga fall jobbar jag ju kvällar varje onsdag och brukar vakna vid 10, och det var precis vad jag gjorde i dag. Så idag blir jag sur på min egen klantighet och att jag inte kan planera ordentligt. Sedan ligger väl lite kvar sedan igår när jag blev så sur.

Skulle egentligen inte vilja blogga idag heller men kanske hjälper det att skriva och skingra tankarna, att tänka på något annat. Helst skulle jag vilja drämma bloggen i bakhuvudet och begrava den någonstans djupt och kanske börja om. Så tänker jag ibland och oftare på senare tid men jaja, vi får väl se hur det blir med den saken. Jag saknar min inspiration, vart har den tagit vägen? Det kanske man skulle skriva om? Sedan saknar jag alla sköna kommentarerna också för de var ju verkligen inspirerande men det är sant, man kan ju inte få dem nu när jag flummar med mina inlägg som jag gör.

Nej, nu går surmulna Anders ut i köket och fixar lite starkt kaffe, sedan ska jag kolla nyheterna. Hoppas det står något roligare än enbart om Japan och Gadaffi.

49880cookie-checkWednesday, dizzy wednesday.