Kvällsmusik, Candlemass – Into the unfathomed tower

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kEwEZAZPRH8]

Jahapp, så var det dags igen då att avrunda dagen. Dagen som har varit “sådär”.

Egentligen har inte så mycket hänt utom att jag har varit irriterad på mig själv. De senaste dagarna har inte alls gått som jag hade planerat och i morgon bara måste jag till jobbet igen, annars blir jag tokig.

I kväll var jag även på modevisning (med någon), vilket var trevligt. Väldigt rolig konferencier som drog skämt mellan modellernas promenad och i pausen fick vi ostbricka med kex och cider.

När jag kom hem fick jag sällskap med brorsan och vi blev sittandes hemma hos mig, och självklart med tillhörande kebabtallrik. Nu börjar det bli alldeles för mycket gotta så nu får åtminstone jag minska ner på kebaben. Oavsett hur gott det än är.

Chefen hörde av sig också och vi kom överens att jag ska jobba kväll i morgon och det ska väl gå bra, även om jag får planera om min kompisfika lite grann. Det är okej, jag ska försöka att inte bli frustrerad över det också hehe.

Men nu blir det nog lite tv innan det är dags att sova. Hunden ska ut också och så som det stormar ikväll får vi hoppas att vi inte landar på Åland eller nåt.

Tack för idag, slut för idag och sov så gott 🙂

49980cookie-checkKvällsmusik, Candlemass – Into the unfathomed tower