Tuesday, sleepy tuesday.

Hade väldigt svårt att sova i natt. Krypningar i benen, armen värkte ovanligt mycket och en massa oroligheter som rullade i skallen på mig. Är så jäkla groggy så det ska bli intressant att gå ut med hunden strax men ut måste hon ju. Ska ringa till vårdcentralen idag och och boka ett möte. Jag tror jag gjorde rätt i att byta.

Sedan fick jag höra något i morse som fick mig att bli – ja, vad ska man säga – rörd. Lyssna på det här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qud6DZ8bIvE]

Det är min bror det! Jag gissar kreativiteten finns hos oss båda och hans spellista på youtube fick mig inspirerad. Kanske det blir något grymt bra skrivet idag. Thx bro!

Nu blir det frukost och sedan ut med voff. Vi får se hur det går. God förmiddag.

49750cookie-checkTuesday, sleepy tuesday.