Kvällsmusik, Mig själv!!

För första gången i världshistorien…eller nä…i Andershistorien, fungerade inte wordpress som det skulle nu vid 22-tiden men jag måste säga, de som har hand om WP har åtminstone humor. Detta var meddellandet man fick när man försökte logga in:

Annars har dagen varit lugn. Som jag nämnde tidigare var lilla mamma här och senare ringde de från styrelsen här i huset angående några grejer som skulle fixas. Då hände något som jag blev rätt så jäkla sur på. När man ringer någon och ber snällt om vissa saker som måste fixas ska man väl inte behöva bli avsnäst i luren liksom? Människan har haft tre jäkla månader på sig att få tummen ur baken men inget har hänt och ursäkta mig att jag försöker sköta mitt förtroendeuppdrag. Sista gången jag hälsar på därinne kan jag ju säga.

Förutom det temperamentsruset så har det varit en lugn dag hehe.

Men nu ska jag äta lite innan det blir dags för bingen. Därmed släpper jag mitt allra första klipp med diverse bilder, melodi av Robert Broberg och sång av mig. Eftersom det är läggdags kan ni ju passa på att dra kudden över huvudet så ni inte hör något haha.

God natt och sov så gott, vi skrivs mer i morgon 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GK1br0bk0LQ]

49840cookie-checkKvällsmusik, Mig själv!!