Homosexualitet fortfarande en sjukdom?

Ja, tydligen är det så för Apple har godkänt en ny app för iPhone där man sägs kunna bota homosexuella genom Jesus kraft.

Exodus International heter organisationen som har skapat appen och som nu alltså Apple har godkänt. Exodus är väl känt i usa för att göra allt för att motarbeta homosexualitet.

Jag är säker på att Apple helt enkelt har gjort ett misstag, en miss, orsakat av den mänskliga faktorn men visst är det obehagligt att människor verkligen sätter sig ner och funderar ut sådana neanderthal-saker. Smått skrämmande men vi får väl se vad Apple själva har att säga om händelsen.

Jag har sagt det förr och säger det igen, vad f-n (ursäkta) har någons sexualitet någonting att göra med dig och mig i det vanliga livet? Det påverkar knappast någon i ens arbetsliv och bara för att någon är gay betyder det inte att hon eller han tänder på alla av samma kön. Löjligt tänkande i så fall. Det är inte 1980 längre.

49770cookie-checkHomosexualitet fortfarande en sjukdom?