Morning, bloody morning.

Rubriken syftar dels på att det är måndag, men också på att jag fann ett smalt spår av blod över min hand nu på morgonen. Var det kom ifrån vet jag inte för jag hittar inget sår någonstans men blodet hade inte hunnit att koagulera så det var helt färskt. Mycket märkligt…

Idag händer det lite saker. Först ska jag ta på mig min rosa t-shirt idag och jag hoppas att chefen har sin också. Kanske jag får kommentarer, kanske inte, vi får väl se. Senare ska jag diskutera med cheferna på jobbet om diverse saker, hur min framtida anställning kan tänkas se ut, och sist men inte minst ska jag byta vårdcentral och försöka planera in en fika med en kompis. Åhej o hå 🙂

Nyheterna om Gadaffi och Libyen fortsätter men jag undrar över en grej. När de rapporterar om att “Missil träffade 50 meter från Gadaffis tält” – varför skriver de EXTRA över nyheten? Jag förstår liksom inte poängen. En hemsida för en av de största tidningarna i Sverige bör väl kunna uppdateras hela tiden, när som helst – så vad är det som är extra liksom? Är alla andra nyheter inget speciellt då eller hur menar de? 😛 Sedan, att missilen slog ner i ett tält där han brukar ta emot utländska representanter och inte hans bostad var ju oerhört mer avtändande. Jaja, media är media, som vanligt hehe.

God morgon måndag 🙂

49610cookie-checkMorning, bloody morning.