Kvällsmusik, Slade – Mama weer all crazy now

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NGZoLC8MQHQ]

I skrivande stund har jag haft 314 besökare och, tja, vad säger man? Jag skulle bära rosa kläder oftare haha. Det kan ju bero på annat jag skrev förstås. Kanske 😛

Dagen har varit ganska schysst, dock är jag lite missnöjd med att jag fick alldeles för lite gjort på jobbet. Jag vet inte varför det blev så men tiden bara flög iväg och helt plötsligt var det dags att åka hem. I morgon måste jag ta igen det på något sätt. Det är, åtminstone för mig, viktigt att känna mig nyttig och behövd och att bara sitta på en stol gör mig tokig. Hur som helst fick jag ett snack med chefen på morgonen angående byte av vårdcentral och lite annat så det kändes bra. En chef guld värd – och nej – han läser inte min blogg haha.

Brorsan var här en sväng också. Han ringde och sa att han var sugen på kebabtallrik och frågade om jag var hungrig. Det tog inte lång tid innan vi båda satt här och gottade oss framför teven hehe. Vi pratade lite om Charlie Sheen, om Arbetsförmedlingen och diverse annat. När han hade gått tog jag en liten tupplur och sedan blev det tv. En otroligt spännande dag, eller hur? 😛

Men nu ska jag sikta mot soffan. Det ska bli lite jordgubbar och grädde framför dumburken och sedan blir det skutt ner i sängen minsann.

Med andra ord tackar jag för idag. Ni får sova så gott när ni kommer så långt så skrivs vi mer i morgon. Ciao bambinos och bambinas 🙂

49720cookie-checkKvällsmusik, Slade – Mama weer all crazy now