Ärlighet framför allt.

Ni får ursäkta, men jag måste tjata lite mer om Charlie Sheen.

Efter några timmars letande på youtube har jag förstått att han är en komplicerad och mycket speciell människa. Något man såklart måste vara för att bli kändis för sin talangs skull, men med alla intervjuer han har gett på senare tid, måste jag beundra hans ärlighet. Otroligt.

Okej, kanske han är på droger även om han påstår att han inte är det och han klarade ju faktiskt drogtesterna, men han pratar så oerhört rakt och fritt om vad hans innersta tankar handlar om. Vi andra människor kan nog tänka att detta är rent nonsens, och då tänker jag på vad han säger om överstepräster, utomjordingar och det faktum att han bor ihop med två ex-fruar tillsammans med sina tvillingsöner, men visst ger media sin bild av det hela och med sina klipp kan de förvilla oss andra, vi som inte var där.

Men jag gillar Charlie Sheen. Han ångrade att han hade stor fest på ett hotell när hans söner sov i ett annat rum, längre bort i hallen, men varför? Han har två ursnygga tjejer som han bor ihop med och visst råkar en av dem vara en porrstjärna, men so what? Han erkänner att han har använt droger och att han inte ångrar det för att han fick uppleva något spektakulärt och att han fick andra människor att bryta sig ur sitt trista, normala liv, något som de troligtvis kommer minnas resten av sina liv. Och han är glad att han kunde göra det för dem.

Men vad skulle hända om vi själv var så raka och ärliga? Om Reinfeldt skulle erkänna att han faktiskt har ett liv utanför politiken där han gillar att se på sadomachoistisk sex på internet eller Lotta Engberg skulle prata ut om sin böjelse för raff-set och gurkor i byrålådan.

Min poäng är, spelar det verkligen någon roll vad folk gör på sin fritid och varför kan man inte skicka raka puckar, som Charlie tycks göra? Enda orsaken till att han orsakar rabalder och tjänar miljoner på uppståndelsen och prisas som en gud just nu är för att han vågar vara ärlig. Kanske människor tycker att det är en frisk fläkt i en värld där de flesta ljuger och har baktankar.

Charlie Sheen – Winning! Videon jag fullständigt älskar just nu.

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg]

Bild från www.shirtstore.se
49450cookie-checkÄrlighet framför allt.