Kvällsmusik, Bon Jovi – Bed of Roses

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q]

Snart halv elva på fredagskvällen. Det är väl bara gamlingar som lägger sig så tidigt? Tur att jag inte ska det då 😛

Dagen har varit ganska okej faktiskt. Jag hade ju träff på AF idag med utredningsledare, arbetsförmedlare, chef och andra personer och det gick väldigt bra tycker jag. Vi pratade lite om Fas 3 och Borås tycks ha en eget sätt att ta hand om långtidsarbetslösa, något som är både humant och bra, rent effektivt. Så jag har tur som bor här. Vidare pratade vi mycket om mig såklart och hur det har gått och vi kom fram till att den vårdcentral som jag har gått på hittills är rena skiten. Likaså läkaren som skrev rena lögner om mig och vi ansåg att det var väldigt viktigt att de skulle raderas för alltid. Dessutom ska en ny anställningsform försöka ordnas åt mig, vilket betyder mer pengar och som i sin tur betyder bättre levnadsstandard och mer motivation att jobba och ha ett bättre liv. Hur bra som helst! 🙂

Annars har inte så mycket hänt. Jag grejade lite på jobbet, vilket gick bra, jag åkte hem och sov några timmar då jag inte (såklart) kunde sova ordnetligt förra natten och, ja nu sitter jag hemma och spelat GTA San Andreas för fullt haha.

Jycken ska ut en gång till, lite mat ska fixas men annars är allt fridens liljor. Vad gör ni själva en fredagskväll förresten?

Lite mer datorspelande, sedan blir det sova. Tack för idag, slut för idag. Nu är det helg!! 🙂

49380cookie-checkKvällsmusik, Bon Jovi – Bed of Roses