Fenomenet Charlie Sheen: Winning!

Ni vet, mannen i 2½ men, han som har sin bror som inneboende fastän han inte vill. Killen är ett koncept.

Innan alla dessa skanadlösa händelserna satte igång, med strippor, kokain och gud vet vad, så brydde jag mig inte så mycket om Charlie. Men han har växt otroligt i mina ögon de senaste veckorna.

Kanske det var på grund av hans intervju med Andrea Canning, plus den otroligt sköna musikvideon som släpptes av Shu och de feta rubrikerna om porrstjärnor, droger och alkohol eller en kombination av allt det där, som gjorde att han i mina ögon blev ett missförstått geni. Hur som helst, jag beundrar den mannen, oavsett vad tidningarna skriver om honom. Kanske det är för vad han själv säger, att han är ärlig, och verkligen visar vem han är och hur han tänker- Samtidigt som jag ändå misstänker att något har gått sönder uppe i hans hjärnkontor och jag hoppas det går att fixa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pTMRYbhPbZE]

Men det är inte synd om Charlie, snarare tvärtom. På grund av alla skandaler och hans väldigt kryptiska uttalanden kan han tjäna ytterligare miljoner. Speciellt oroande är det när man läser citaten han nu trycker på t-shirts för försäljning, men en sak är säker – han har etablerat sig nu, ordentligt! Om man kollar runt på youtube efter klipp med Charlie Sheen så hittar man överallt människor som skriver bara ett enda ord: Winning.

Charlie Sheen -måhända knäpp – men ett fenomen.

49360cookie-checkFenomenet Charlie Sheen: Winning!