Kvällsmusik, Crucified Barbara – Losing the game

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BqTLe4z5T9Y]

Jaha minsann, så var denna dagen snart till ända. Skönt, för jag är ganska trött.

Dagen var bra och jag fick ordning på ljusslingan. I morgon ska jag fixa lite detaljer bara så är den klar att användas. En rolig grej som hände var att en jobbarkompis hade haft drömmar, inspirerade av mig haha. Inte om mig tyvärr men jaja, kanske nästa gång 😛

Annars har det varit full fart här idag och massor av besök och telefonsamtal och sms, nästan så jag kände mig lite jagad ett tag. GG var på besök, likaså min bror och vi åt lite hämtmat – han en kycklingtallrik och jag med min sedvanliga kebabtallrik – så nu är man mätt och belåten. Men ska jag vara ärlig så lurar jag lite på mina spare ribs som ligger i kylen hehe.

I morgon händer det grejer. Klockan 9 ska jag tilll arbetsförmedlingen och träffa diverse folk som har med min utredning att göra. Bland annat utredningsledaren från rehab-tjosan, min chef, arbetsförmedlaren såklart och ytterligare någon från ett annat utredningsteam. Det ska bli spännande att se vad som händer och vilka rekommendationer jag kommer få men jag hoppas jag kan sova i natt. Jag blir aldrig nervös direkt men det sätter sig i bakhuvudet och gnager. Vi får se hur det går i natt. Håll tummarna! Sedan tänkte jag lämna in papper så jag kan ansöka till en distansutbildning också. Ett steg närmare socionom.

Jycken har varit ute på sista svängen, jag har redan ätit tillräckligt tror jag och ska väl strax gå till sängs tänkte jag. Kanske vi vaknar upp i morgon med snö på marken…?

Naughty night alla, tack för idag och sov så gott så ses vi i morgon. Hej så länge gott folk 🙂

49250cookie-checkKvällsmusik, Crucified Barbara – Losing the game