Kvällsmusik, Accept – I´m a rebel

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L9ndJUCoFJc]

Jisses, jag höll på att glömma att mitt sista inlägg för dagen ska ut. Så går det när man snackar med goa människor på facebook hehe.

Dagen har varit bra med grymt bra väder och lagom mycket att göra både hemma och på jobbet. Först var det veckohandla maten som gällde och sedan börja jobba vid 15:30. Där var det både datorjobb, facebook-update och lite el-jobb som gällde men allt gick bra och det känns ju bättre än bra 🙂

Jycken har varit ute och nu ska jag hoppa in i duschen (sorry, inga bilder på det denna gång heller) och värma upp mig från den kalla vinden. Sedan blir det nog lite mat innan det blir ett stridsrop med jämfotaskutt ner i bingen. Jepp, så får det bli!

Tack för idag, slut för idag, vi skrivs mer i morgon. Ciao & god natt till eder alles 🙂

49160cookie-checkKvällsmusik, Accept – I´m a rebel