Kvällsmusik, Ozzy Osbourne – Let me hear you scream

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p5JJy8Z4dNM]

Så tog denna tisdag sin ända, det var som sjutton…

Dagen har varit ganska schysst. Jag fick träffa en väldigt intressant person, jag fick råd angående andra bloggares situation a la missbruk, jag kom till insikt och över lag har dagen varit lugn och fin. Ja, förutom vid en fikapaus på jobbet, men jag gick där ifrån så löste sig det!

I morgon ska jag jobba kväll så uppläggen blir lite annorlunda, men det ska väl gå bra. Jag ska även försöka fixa en belysning på jobbet som gått sönder, men det går säkert bra när man har en så bra arbetsledare som jag har fått denna gång. För övrigt blir det väl det gamla vanliga.

Men nu ska jag äta lite, dra ut jycken på nya äventyr, kanske gå på dass och ta en dusch innan jag drar till sängs. Men tack ändå för en bra dag. Och du – Kurt Hedman som skickade den där vridna kommentaren – du kan dra åt h-vete – sådana kommentarer är tecken på psykisk ohälsa så snälla, sök hjälp.  Så var det sagt haha.

Gonatt alla, vi ses i morgon. Sov gott och vakna torrt 🙂

49010cookie-checkKvällsmusik, Ozzy Osbourne – Let me hear you scream