Kofjärt på burk och silikonbröst

Haha ja det här var nog den konstigaste rubrik jag har haft på ganska länge 😛 Det är inte ofta jag läser metro.se men idag gjorde jag faktiskt det och slogs av djurtemat i kvällens upplaga av tidningen.

Att tyskarna förr har köpt älgbajs på burk har väl slutat att chockera (även om 400 kr var ett riktigt skitpris) men nu köper de även kofjärt på burk. Detta för att få en doft av jordbruk och lantlivet för folket i storstäderna och fler dofter planeras.

Ett mycket märkligt tilltag tycker jag. Varför inte åka till landet i verkligheten istället? Ta med en filt och en korg med gott att äta och dricka, sätt er någonstans där det inte finns myror och andas in. Det kan väl inte vara så svårt. Eller, vad vet jag? Jag har inte varit i Tyskland men det är ju trevligt att de återanvänder även luft numera.

Nästa nyhet är att silikon i tuttarna är farligt för ormar. Vid en fotosession med modellen Orit Fox (taget efternamn, no shit?) där hon poserade med en orm blev det stackars krypet förbannat och bet Orit i lilla (?) boobsingen och dog några dagar senare av silikonförgiftning. Stackaren. Men i artikeln stod även att “Om du är rädd för ormar kan silikonbröst vara ett bra försvar” så jag beslutade mig att göra något av min kreativitet och resultatet blev den jättefina bilden ni ser här intill.

Kanske Australien kunde ha nytta av detta, som ju är världens giftigaste kontinent.  För att helt enkelt rulla en modell framför sig hela tiden lär ta alldeles för lång tid, antar jag.

48970cookie-checkKofjärt på burk och silikonbröst