Aldrig fel med en tupplur!

Eller, om man ska vara noga, så helst på förmiddag eller efter lunch. Och nej, man är inte latmask för att man gör det!

Jag fann en ganska intressant artikel om hur viktigt det är att ladda batterierna, även under dagen, med så kallade powernaps – något som svenska företag gärna skulle få använda sig mer av. För det är ju trots allt vetenskapligt bevisat att powernaps är nyttigt och uppiggande, men bara om man gör det rätt.

Själv brukar jag ta en snabbis efter jag har kommit hem och det brukar räcka med 30-45 minuter och sedan är jag igång igen. Som idag, när jag vaknade till på allvar hade jag ny energi och kom på åtminstone en busbra idé för jobbets facebooksida. Så där ser man! Hade jag inte gjort det hade jag gått omkring som en zombie resten av dagen och nickat till, och jag hinner bli lagom trött inför natten. Kanske det har med diabetesen att göra då det sägs att man blir kroniskt trött av den, ja kanske.

Bill Clinton, Göran Persson, Winston Churchill, Lance Armstrong – de kan ju inte ha fel så mer vilrum med mörkläggningsgardiner åt folket! 😛

Bild från oetz.nl
48810cookie-checkAldrig fel med en tupplur!