Okej, jag är tillbaka

Först vill jag bara säga att det är märkligt. Under de dagar jag inte har skrivit något på bloggen så har det ändå kommit runt 150 besökare varje dag – hur kommer det sig? Jag menar, de dagar jag skriver kanske 5 inlägg så kan besöksantalet vara lika många. Mycket märkligt.

När sådant händer får man sig en funderare om det verkligen är värt att jobba så hårt för ingen lön alls, för det krävs en hel del om man ska vara noggrann. Man ska leta upp intressanta saker att skriva om, man ska kolla upp källorna, leta upp passande bilder, man ska redigera, man ska pinga och sist men inte minst ska man svara på kommentarerna efteråt. Sedan har jag ju andra kategorier än bara nyheter  jag skriver om också, som ska underhållas och förberedas, så det är en hel del jobb med att hålla igång en blogg. Om man vill alltså. Sedan har jag också funderat på människor överlag och, tja, jag vet inte, det får nog bli ett eget inlägg om de tankarna.

Men nu ska jag lugna ner mig en smula och försöka fokusera mer på väsentligheter och försöka samla tankarna lite, men framförallt ta det lugnare med bloggandet. Vi får väl se hur det går med den saken 😉

Under de senaste dagarna har jag inte läst eller lyssnat på några nyheter och det har varit väldigt skönt. Inte heller har jag suttit vid min högljudda, stationära dator och njutit av tystnaden då jag istället har använt en laptop. Däremot har jag följt mina favoritbloggar varje dag. Självklart.

Nu ska jag äta lite, ta ut hunden och sedan kolla nyheterna. Ser ut som att Japan har det tufft just nu….

48610cookie-checkOkej, jag är tillbaka