Kvällsmusik, Def Leppard – Hysteria

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v6R-LZ25Te0]

“Those tunes takes me back in time…”

Efter en lång tid i soffan. antingen sovandes eller tv-tittandes, har jag kvicknat till såpass mycket att jag slänger ut sista inlägget för idag. Konstigt att man kan vara så trött vissa dagar…

Dagen har varit ganska okej med lagom mycket att göra. Nya uppgifter som man löser på ett bra sätt är nyttigt för ens självkänsla, är det inte så? Att göra som vissa människor som bara sitter av tiden är inte min grej. Jag skulle nog bli ganska irriterad. Men som tur är så finns det alltid saker att göra på jobbet och det är skönt oavsett om det är komplicerade saker eller inte. Huvudsaken är att man håller igång.

Men nu börjar det närma sig läggdags så att man orkar ro lite till i morgon på Reinfeldt-galären. Tankarna om det här med Fas 3 börjar gnaga på mig men det är lugnt, jag funderar nog ut något. Hunden har varit ute, jag tänkte skriva lite protokoll till styrelsen, duscha, äta och sedan sova. Fruktansvärt spännande planer, inte sant? 😉

Kort och gott, ni får sova så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge 🙂

48380cookie-checkKvällsmusik, Def Leppard – Hysteria