Kvällsmusik, Ebba Grön – Stopp!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tf-u07h7Q7A]

Klipp nummer fyra i veckan med Ebba Grön…

Det blev en seg torsdag och jag var inte den enda som tyckte så. Flera på jobbet sa att de var märkligt trötta och sega så jag antar att jobbet tar ut sin rätt ändå.

Dagen var väl sådär idag. Ett tag var jag väldigt glad och positiv men sedan försvann den känslan och nu känner jag mig mest sur. Märkligt hur det kan svänga under dagen, eller hur? Men efter att jag hade fått prata med en läkare om remisser till andra ställen för utredningens skull och att han helt och hållet höll med mig om att en av läkarna har skrivit rena galenskaper om mig så kändes det mesta väldigt bra. Han sa att om det behövdes så kunde jag ju byta läkare och jo, det är ju sant, men tänk om hon fortsätter bedöma människor lika felaktigt som hon gjorde med mig? Jag ska prata med utredningsteamet den 18 mars så ska jag fråga. Om inte annat skulle det kännas bättre. Eller så betygsätter jag henne på doktorsguiden.se hehe.

Men nu början klockan dra sig. Det blir väl att slöttitta på teven lite och mumsa lite på något gott och sedan sova med lite nässpraysällskap. Tråkigt, jag vet, men här är det inte mycket action direkt, inte ens på nätterna haha.

Ni får sova så gott så hoppas jag att vi ses i morgon igen. Ciao mina lamer och märrar 🙂

47710cookie-checkKvällsmusik, Ebba Grön – Stopp!