Kvällsmusik, Ebba Grön – Mamma pappa barn

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KeVGwJ0DePk]

Klipp nummer tre den här Ebba Grön-veckan…

Strax dax att släppa en brax, eller nej, sova menade jag ju. Iofs är jag inte så värst trött men jag längtar mest ner i varma sängen faktiskt.

Dagen har varit ganska schysst. Jag jobbade ju kväll idag, vilket gick bra, och innan dess fick jag träffa både brorsan och lilla mamma. Vi åt lunch ihop och det blev buffé. Varmkorvar lindade med bacon blandat med friterade räkor och pommes frittes med brunsås. Det gäller att vara kreativ haha. Sedan var det som sagt jobb men där hände väl inget speciellt. Känns lite som jag har tappat gnistan, men det är klart, med den lönen så är det kanske inte så konstigt… 😉

Nu blir det slötittande på Big Brother. På något sätt är det intressant att se slöfockarna lalla runt och flumma. Sedan var det ju ännu en deltagare som flippade ut idag. Smått skrämmande det där.

Men nu blir det som sagt lite tv, sedan bingen. Tack för idag, slut för idag! 🙂

47600cookie-checkKvällsmusik, Ebba Grön – Mamma pappa barn