Kanske en chans till förändring?

Det brukar ju vara ganska heta diskussioner angående Försäkringskassans regler och folk som “ramlat mellan stolarna” med tragiska följder. Nu har även en S-politiker fått känna på hur det känns att hamna i kvarnen, om man nu ska uttrycka sig så.

Bernt Johansson blev den 22 december svårt knivskuren utanför sitt hem men har ännu inte fått några pengar från Försäkringskassan, trots att det har gått över tio veckor.

Missförstå mig rätt, jag tycker inte det är rätt åt politikern som råkade ut för detta fasansfulla, men däremot kan det vara bra att få testa på  något som är väldigt vanligt för de flesta andra som på något sätt är utanför systemet. Kanske det blir en ändring nu om Bernt får ta till orda, så att F-kassan blir mer effektiv och framförallt snabbare i sin ärendehantering och inte ska drabbas av nedskärningar.

Läs artikel om Bernt här. Jag håller på dig.

47550cookie-checkKanske en chans till förändring?