Kvällsmusik, Ebba Grön – Die Mauer

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q1HnMUiCBJI]

Så bidde då klockan över 22 och det är dags för sista inlägget för idag…

Såklart kör jag Ebba Grön, som jag lovade, men det blev ingen dikt som jag tänkte från början. Orsaken är att texterna till Ebba Gröns melodier är dikter i sig och de säger så mycket mer än vad jag troligtvis kan uttrycka. Hoppas det är okej att jag bara kör melodierna?

Dagen har varit ganska schysst och en hel del har blivit gjort. Än en gång hade vi väldigt intressanta diskussioner runt lunchbordet och tack vare det missade jag bussen hem haha. Andra dagen i rad! 😛

Annars har väl inte så mycket intressant blivit gjort eller hänt. Jag brände lite pyttipanna med fläsk i eftermiddags, det var gott, jag råkade se fröken Aktersnygg också och grannen var här och skrev ut en sak. Senare beställde jag även en rosa t-shirt från shirtstore.se… Ja, jisses sicken action här är, eller hur? 😛

I morgon blir det veckohandla maten, vilket betyder att träffa lilla mamma och kanske min bror också, sedan blir det att jobba kväll. Med andra ord, lite sovmorgon. Ska bara ringa vårdcentralen också. Hoppas intresseklubben antecknar detta haha.

Nej, nu säger jag natti natti. Vi får skrivas mer i morgon och hoppas på något intressantare. Tjo så länge 🙂

47500cookie-checkKvällsmusik, Ebba Grön – Die Mauer