Kvällsmusik, ? – ?

Hehe nej, för ovanlighetens skull blir det ingen kvällsmusik i kväll. På sätt och vis var ju föregående inlägg dagens bidrag och jag blev faktiskt så sugen nu att jag tänkte köra en hel vecka med Ebba Grön. De killarna hade en hel del vettigt att säga som tål att upprepas. Mer om det i morgon!

Annars har dagen varit bra. Jobbet gick finemang och jag fick en hel del gjort. Sådant känns ju alltid bra. Det blev som sagt heta diskussioner idag vid lunchbordet och jag stannade en hel extra timme bara för att diskutera och det ångrar jag inte. Det är alltid intressant att höra andra människors åsikter om olika saker och kanske man rent av ändrar sin egen åsikt till slut. Spännande!

Det blev soffa när jag kom hem och jag sov lite för länge, men ibland blir det ju sådär oemotståndligt skönt, varmt och mysigt att man helt enkelt inte vill ta sig därifrån haha. Hunden skulle ju ut så jag var tvungen, men först efter en redig middag (host host två 90-grammare med bröd, ketchup och dressing) men hallå, jag äter åtminstone! 😛

Men nu ska jag minsann klampa in i duschen, sedan blir det kanske lite tv och sedan bingen. I morgon tänkte jag ringa till vårdcentralen och fråga varför min arm värker mer och mer fastän jag har fått piller mot det. Jaja, vi får väl se vad de har för ursäkt den här gången haha.

Naughty night allihopa, händerna på täcket så skrivs vi mer i morgon. Tjo på er så länge! 😉

47270cookie-checkKvällsmusik, ? – ?