Lugn och fin kväll

Tänkte bara säga hej innan jag försvinner för idag. Snart är det dags för Walking Dead på Kanal 11 som jag tänkte kika på, sedan blir det nog att sova.

Men dagen blev ju ganska bra ändå. Hunden blev duschad, disken avklarad, växterna vattnade och jag fixade iordning mig själv så jag ser presentabel ut i morgon. Med andra ord är allting klart och det känns ju bra.

Jag såg en liten stund på Big Brother ikväll också och man undrar ju vilka stjärnor de egentligen drar in i det där huset. Första avsnittet var det någon tjej som konstaterade att “men det finns ju inget draperi i duschen” men hallå eller? Det är ju Big Brother haha. Lite skrämmande dock att Rickard verkade flippa ut helt. Visst vinklar kanalen så man kanske får en skev uppfattning om någon men han pratade ju en hel del om att ha sex med alla, något som hans tjej inte verkade gilla speciellt mycket. Men ganska scary! Man får väl hoppas han blir frisk snart.

Men nu, dags för Walking Dead. Vi skrivs mer i morgon så hej så  länge 🙂

47130cookie-checkLugn och fin kväll