Tips på hur man sparar på elen

Vintern har varit tuff mot svenska hushåll och elräkningarna skjuter i höjden och som följd av detta har rösterna höjts om elbolagens priser. Som tur är har jag såklart filurat ut en lösning som dessutom ligger väl i tiden nu när vi ska tänka ekologiskt och miljövänligt.

Jag tänkte som så att nu när det snart är vår så brukar det klagas på att all hundskit brukar dya upp när snön smälter. Men varför då inte göra som de gör i de afrikanska länderna och förena nytta med nöje?

För att sänka energikostnaderna kanske man helt enkelt göra en samhällstjänst och samla upp lagom mycket av hundskiten och sedan täta både fönster och dörrar. Ekologiskt, billigt, miljövänligt och man hjälper till att försköna sin omgivning. Dessutom besparar man samhället massor av pengar då man sparar pengar på blodtrycksmedicin på irriterade människor, för att inte tala om papper som sparas då folk slipper skriva arga insändare.

Se där ja, ännu ett världsproblem löst! Varsågod nästa!

(Tack för idén Fiddeli 😉 )
46890cookie-checkTips på hur man sparar på elen