Kvällsmusik, Eddie Meduza – Summertime blues

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=h6WrkZxpCf4]

En liten melodi som påminner oss om att det faktiskt kommer värme. Någongång. Snart.

Tiden flög sin kos och ja, det blir väl lätt så när man har skoj. För egen del spelar jag datorspel men vad gör ni själva?

Dagen har varit ganska okej. Jobbet gick bra även om fikan blev lite väl lång för min del och jag tror jag blev lurad, på sätt och vis, att vara med i en dramakurs på fredagar. Iofs, man ska ju inte säga nej förrän man har provat men jag är tveksam, vi får väl se hehe.

Vi hade ju boendeträff i huset idag och det kom några stycken. Kladdkaka med grädde, chokladströssel och kaffe blev det också minsann och det var väl trevligt.

Annars är det ganska lugnt här. Blev lite sugen på att gå på Grand ikväll men med den lilla sömn jag fick förra natten så hade det nog varit en ganska dålig idé. Jag ska väl ut med voff strax, äta lite och sedan blir det hopp i säng för att få min skönhetssömn. Vissa behöver den ordentligt 🙂

Naughty night, vi skrivs mer i morgon. Hej så länge 🙂

46950cookie-checkKvällsmusik, Eddie Meduza – Summertime blues