Kvällsmusik, World´s best drummer

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RXLPveilqo8]

Okej, okej, det är visserligen Rick K. and the Allnighters som kör en cover på ZZ Top men kolla in trummisen, han är ju helt galen och man undrar ju vad han behöver resten av bandet till haha.

Trött, smått hungrig men nöjd med dagen ändå, och snart är det sussadags.

Jobbet gick väl som vanligt tycker jag, dock var jag lite virrigare än vanligt och jag skyller på medicinen haha. Men mycket blev gjort ändå så jag är nöjd. Det är alltid trevligt när saker blir gjorda som man har tänkt sig, inte sant?

På kvällen hälsade jag på grannarna en stund och lämnade tillbaka spelet Battlefield 2, som jag för övrigt suger på. Alla verkar mycket snabbare än mig när vi spelar online och jag brukar bara hålla mig levande i några sekunder åt gången. Nej, krigsspel är inte min grej haha. Hur som helst, vi satt och pratade om allt möjligt, drack lite kaffe och hade det allmänt gott.

Men nu ska jag äta lite, sedan blir det nog sova ganska snart. Är seg och trött och ska orka med morgondagen. Då har vi fixat en liten träff för alla som bor i huset så vi kan dricka lite kaffe och tjata lite allmänt. Vi får väl se hur många som dyker upp, och efteråt blir det styrelsemöte, håhåjaja.

Men nu är det schlutt för idag för min del. Ni får sova så gott så får vi ta och fredagsmysa i morgon igen. Hej på er så länge 🙂

46800cookie-checkKvällsmusik, World´s best drummer