Värm upp huset med värmeljus

Debatten om elpriserna fortsätter och tidningarna slänger ur sig tips om hur man sparar på elen, dock är följande tips mer intressant än andra, tycker jag. Jag har hört det förr att värmeljus ska vara väldigt effektiva, men nu när elpriserna diskuteras så undrar man hur seriös den här nyheten egentligen är.

E24 skriver att man kan sänka sina elkostnader med hyfsat mycket, bara genom att förlita sig på värmeljus, men om man läser artikeln så fattas ju en massa väsentliga fakta. Vad jag mest undrar är över hur effektivt det skulle vara att tända 100 värmeljus i en stor villa. Knappast någon alls, misstänker jag. Å andra sidan kanske man inte vill stänga in sig i garderoben heller. Kvadratmeter liksom, hallå? 😛

Eller så gör man som Aftonbladets kolumnist Malin Wollin tipsar om: träffar en härlig tjej. Då lär man få det lite mysigare iaf 🙂

46560cookie-checkVärm upp huset med värmeljus